06 235 77 533

Over mij

“Als je altijd doet wat je deed, zal je altijd krijgen wat je kreeg!!”

Naast mijn passie voor sport heb ik ook een brede interesse voor muziek en cultuur. Cultuur in de breedste en de meest smalle zin van het woord. Cultuur in de vorm van andere werelddelen tot cultuurverschillen bij sportclubs, bedrijven en gezinnen.

Een effectieve manier van leren is door te voelen en te ervaren. Door je bewust te zijn van dat wat je voelt en denkt, maakt dat je zicht hebt op de keuzes die je kan maken. Alle keuzes hebben een gevolg. Door een andere keuze te maken, zal er dus ook een ander gevolg zijn. Hoe klein de verandering van je keuze ook zal zijn, het zal altijd een ander gevolg hebben.

Alle mogelijkheden zitten in jezelf. Jij hebt de keuze om iets anders te kiezen en op die manier je leven te beïnvloeden.

Offtrack ondersteunt jou om op zoek te gaan naar jouw antwoorden en oplossingen. Door dit in beweging te doen ontstaat er een situatie waarin je jezelf kan zijn zonder dat iemand ook maar iets van je verwacht. De dynamische omgeving zorgt voor de inspiratie en afleiding zodat niet elk antwoord afgewogen wordt en er beter tot de kern van de oplossing gekomen kan worden.